המטבח

הסיפור של נור 28 כפי שכאן מסופר שזור גם בצלחת ומביא לידי ביטוי חומר גלם בלאדי עם טכניקות בישול מסורתיות וסודות משפחתיים שעוברים בין הדורות ביפו.

אין קיצורי דרך ואין התחכמויות מיותרות - אתם זוכים לאכול את המיטב של המטבח הערבי-יפואי מידיהם הנאמנות של טבחים ותיקים ובעלי ניסיון רב. בנינו עבורכם תפריט אלף לילה ולילה הכולל את מנות הדגל של המטבח היפואי ומביא לכם טעמים ייחודיים ומנות מפתיעות, רעננות ומענגות.מסח'אן, מסבאחה, מחלוטה,עראייס, קובנייה, מקדוס, סינייה,מקלובה ושולבטו הם רק חלק של שמות מנות ממטבח מפואר ולא כל כך מוכר עד כה.

הגיע הזמן לתת לאוכל היפואי את הבמה הראויה לו ואין מתאים מהארוע שלכם להביאו למול אורחיכם היקרים.
בטעימות המוקדמות תוכלו לטעום ולהתרשם וגם לבקש בקשות מיוחדות, אשר השפים שלנו
ישמחו להתאים עבורכם ולהגשים מבוקשכם.